Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Wijnproeverijen

 

Zowel binnen als buiten Leiden staan het Leids Wijnhuis goed bekend om de gezellige, informatieve wijnproeverijen in intiem-huiselijke sfeer. Een wijnproeverij bestaat bij mij uit negen verschillende wijnen rondom een bepaald thema, die we uitgebreid met elkaar proeven en bespreken. Je kunt je hier alleen, met z'n tweeën of met een klein groepje voor aanmelden. Totaal minimaal 8, maximaal 12 deelnemers. Zie onderstaande agenda voor de precieze data. Ook leuk om cadeau to doen!

Let op: door de Corona-richtlijnen kan ik momenteel geen proeverijen aanbieden. Zodra er weer meer kan zal ik data en locaties op deze plek bekend maken.

Wijnproeverijen voor groepen


Ben je met een groep en heb je speciale wensen? Dan kan ik een proeverij geheel op maat en naar wens voor je invullen. Minimaal 8 personen en desgewenst op locatie. Neem contact met me op en ik regel het.

Interesse in meer dan een middagje wijnproeven? Bekijk dan eens mijn cursus wijnproeven.

EEN GREEP UIT ONZE PROEVERIJEN

STERRENWIJN

In deze proeverij schenk ik een serie ambitieuze wijnen die ook geschonken worden door toprestaurants met één of meer Michelin-sterren. Een mooie kans om kennis te maken met de wijnen waar de beste sommeliers van Nederland ook voor gevallen zijn.

€38,50 per persoon.

OUDE VS. NIEUWE WERELD

De wijnen uit Noord- en Zuid Amerika, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland zijn niet meer weg te denken uit de wijnschappen. Toch blijven de traditionele wijnlanden van Europa nog steeds fier overeind. Ontdek in deze proeverij de wijnen van de verschillende continenten en hoe er van dezelfde druivenrassen totaal verschillende wijnen gemaakt kunnen worden.

€32,50 per persoon.

KLASSIEK FRANKRIJK

Sancerre, Chablis, Bordeaux en Bourgogne: het zijn bekende namen in de wijnwereld. Maar hoe smaken de wijnen uit die beroemde gebieden nou precies? In deze proeverij zetten we negen van die klassieke namen naast elkaar.

€38,50 per persoon.

PROEVERIJ ITALIË

Maak kennis met de enorme diversiteit aan unieke druivenrassen die dit boeiende land te bieden heeft. Van Piëmonte tot Puglia, van Veneto tot Toscane, het komt allemaal aan bod.

€32,50 per persoon.

AGENDA

WIJNPROEVERIJEN
ZODRA HET WEER KAN!


WIJNPROEVERIJEN
ZODRA HET WEER KAN!WIJNPROEVERIJEN
ZODRA HET WEER KAN!
WIJNPROEVERIJEN
ZODRA HET WEER KAN!