Voor groepen

Met een wijnproeverij op afspraak bieden wij een complete wijnproeverij aan voor groepen. Een wijnproeverij bestaat uit negen wijnen, die we uitgebreid proeven en bespreken. Hierbij geven we veel informatie over de techniek van het wijnproeven en de aard en herkomst van de verschillende wijnen. Hieronder staan een aantal verschillende thema-proeverijen, variërend van €22,50 tot €37,50 per persoon.

De genoemde prijs geldt voor groepen van minimaal 8 personen. Groepen tot 14 personen ontvangen wij graag in ons sfeervolle wijnhuis aan de Geregracht 29. Voor grotere groepen zorgen we in overleg voor een alternatieve locatie.

Een kleinere groep? Een wijnproeverij bij je  thuis of op locatie? Een wijnproeverij met wijnen van je specifieke voorkeur? Allemaal mogelijk. Neem contact met ons op, zodat wij je  volledig kunnen informeren.

 

Een greep uit onze proeverijen:

 

Sterrenwijn!

In deze proeverij schenken we een serie wijnen die onze importeur Vindorado aan verschillende sterrenrestaurants levert. Een mooie kans om de wijnen te proeven waar de beste sommeliers van Nederland ook voor gevallen zijn,

€ 38,50 per persoon

Oude vs Nieuwe Wijnwereld

De wijnen uit Noord- en Zuid Amerika, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland zijn niet meer weg te denken uit de wijnschappen. Toch blijven de traditionele wijnlanden van Europa nog altijd fier overeind. Ontdek in deze proeverij de wijnen van de verschillende continenten en hoe er van dezelfde druivenrassen totaal verschillende wijnen gemaakt worden.

32,50 per persoon

Klassiek Frankrijk

Sancerre, Chablis, Bourgogne en Bordeaux: het zijn bekende namen in de wijnwereld, maar hoe smaken de wijnen uit de beroemde gebieden nou precies? In deze proeverij zetten we ze allemaal naast elkaar. 

38,50 per persoon

Italië

Maak kennis met enorme diversiteit aan unieke druivenrassen van dit boeiende land. Van Piemonte tot Puglia, van Veneto tot Toscane, het komt allemaal aan bod.

32,50 per persoon

Beroemde Wijnstreken: Bourgogne

Iedereen kent de naam van de Bourgogne, lang niet iedereen de smaak. Dit is uw kans om uitgebreid kennis te maken met de wijnen uit dit wereldberoemde wijngebied in het midden van Frankrijk. Wit en rood uit de verschillende deelgebieden komen uitgebreid aan de orde. Een bijzondere ervaring!

€ 42,50 per persoon